Vanilla, vesti

Branka Black Rose u Vanilli.

Beogradski klub Vanilla svakog utorka pravi vrhunsku atmosferu, pogotovu kad je na repertoaru sjajni Lexington Bend. Ove večeri mnoge poznate ličnosti dolaze da uživaju u dobroj muzici i usluzi kluba Vanilla, a među njima smo naišli i na kraljicu srpskog striptiza - Branku Black Rose. Najpoznatija srpska striptizeta se, kao i uvek, odlično zabavljala u dobrom društvu, a svojom pojavom i šarmom nije ostavila ravnodušne ni goste kluba čiju je pažnju privukla.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Za one koji nisu znali, Branka Black Rose je počela da se bavi striptizom 1999. godine, potpuno spontano. Sve je počelo na privatnoj žurci, tačnije ispraćaju u vojsku, gde je navela sve goste na skidanje. Slavljenik je pitao koliko dugo se bavi striptizom, na šta je ona iskreno odgovorila da je to prvi put da se skinula u javnosti. “E ako ti tako dobro ide, trebala bi da se baviš striptizom”, bio je komentar slavljenika. Tako je sve počelo…

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Branka je postala igračica, pa je prvi nastup imala sa plišanom crnom ružom, po kojoj dobija umetničko ime - Branka Black Rose. Izdala je dve zbirke poezije, a ukupan prihod od prodaje posvetila je deci iz Tiršove, a od druge knjige deci u Zvečanskoj. Takođe je izdala modnu liniju koja je nastala čisto iz hobija, da bi kasnije otvorila butik sa svojim kreacijama i erotskog rublja.  Otvara i zatvara sajam erotike u Beogradu na kome je proglašena za prvu damu srpske erotike, a potom dobija nagradu Oskar za kraljicu srpskog striptiza. Otvorila je i tri sopstvena stiptiz kluba u Beogradu, a kasnije i u Crnoj Gori.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Kako se Branka provodila u klubu Vanilla, možete videti u našoj galeriji fotografija. A početak godine donosi i sjajan provod u klubu Vanilla. U petak 24. januara, za vaše nezaboravno veče pobrinuće se atraktivna Marina Tadić, dok vas u subotu očekuje fenomenalni Nenad Jovanović.

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Vanilla možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com