Kabare 13, vesti

Broj 13 donosi sreću.

Sinoć je u sjajnom klubu Kabare 13 utočište dobre zabave pronašli novopečena Zvezda Granda Gorana Babić. A budno oko naših fotoreportera ''uhvatilo'' je i sve popularnijeg bivšeg muža Goce Tržan Ivana Marinkovića.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Gorana Babić, koja se plasirala u takmičarski deo aktuelne sezone Zvezda Granda, sinoć nije krila dobro raspoloženje. Ova atraktivna pevačica publici je do sada predstavila svoj raskošni talenat pesmom ''Čuvam te'' Aleksandre Radović i time stepen očekivanja publike, a posebno ljubititelja pop zvuka podigla na znatno viši nivo.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Ivan Marinković koji je do pre 5 sezone Farme javnosti bio poznat samo kao bivši muž popularne pop pevačice Goce Tržan sa kojim epitetom je i ušao u takmičenje, danas već ima ozbiljnu ekipu fanova. Marinković će sa takmičenja na Farmi ostaći zapamćen po svađama i po zaljubljenosti u Saru Trajanović koja mu je čas uzvaraćala emocije, čas nije. Iako mnogima nije bilo najjasnije šta će Marinković i to kao bivši muž Goce Tržan na Farmi, danas se već može reći da je mladi Marinković samostalno privoleo pažnju javnosti i da ima ozbiljan estradni rejting.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 koji šest dana u nedelji radi kao kafe, sinoć je rame uz rame stao sa svim vodećim klubovima Beograda i postavio im ozbiljan zadatak uz Crystal Bend. Sinoć je vladala veoma pozitivna atmosfera koji su prisutni osetili i podržali kao sjajnu, što se moglo primetiti kod svih prisutnih.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Sinoć je Crystal Bend pokazao kako se prave najbolji noćni momenti i vi ste u tome uživali, svojski. Klub Kabare 13 je pravi pogodak za svaki bitan momenat u vašem životu. Sinoć je klub Kabare 13 zapalio sve rejtinge kvalitetnog provoda, a u tome je najbolji asistent bio Crystal Bend i naravno vaš razigrani duh. Večeras u vašoj srećnoj trinaestictici, klubu Kabare 13 čekaju Toni Surovi i Maki, biće ludo, ne propustite to.

Klub Kabare 13 je bingo vašeg noćnog života, ne dozvolite da vam premija promakne, rezervišite provod putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U našoj galeriji fotografije prepoznaćete svaki srećan trinaesti minut i još mnogo toga. Klub Kabare 13 već je postao naš, iz ovog začaranog kruga najboljeg provoda mislimo da ostanemo zauvek i to sa vama.

 

beogradnocu.com