Freestyler, vesti

Budi Free, idi na Freestyler!

Splav Freestyler večeras organizuje „1na1”. Ova žurka uz neverovatan house duo koji čine Dj Nikola i Dj Yabba jedno je od najposećenijih večeri četvrtkom u Beogradu.

Uz odličnu muziku i raspoloženje koje vlada u najboljim svetskim klubovima, možete da uživate u piću do mile volje. Sve što naručite dobićete duplo. Dakle, uz jedan koktel, dobijate dva. Uz jednu flašu bilo kog žestokog pića, dobijate dve. Ovo veče je odlična prilika da se veće društvo provede za doslovno duplo manje novca.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Uživajte u vrhunskom clubbing-u uz već dokazani DJ tim. Urbana gradska ekipa poput one koja izlazi u klubove kao što su Pacha, Amnesia i druge svetski poznate diskoteke, veoma lako stvara atmosferu za vrhunski provod.

Svi ti ljudi koji žele dobru žurku znaju pravilo: rezervisati mesto na vreme. Da biste to učinili i osigurali sebi i svojim prijateljima mesto za šankom, stolom, visokim sedenjem ili separeom potrebno je samo nekoliko klikova ili jedan telefonski poziv našem operateru.

Posetite sajt beogradnocu.com gde u našoj galeriji slika možete da se informišete kako su se provodili Beograđani i gosti prestonice tokom proteklih nedelja četvrtkom na splavu Freestyler. Potrebno je da pozovete broj 063 3333 44 i veoma brzo bićete u centru prestoničkog clubbing-a.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Naši fotografi će se pobrinuti za to da se i vi nađete na slikama koje svedoče o neverovatnom provodu zbog koga veliki broj turista tokom leta poseti Beograd.

 

beogradnocu.com