Kapetanov Bunar, vesti

Budi moje lađe kapetan.

Za sam kraj januara valja uživati u izvanrednoj muzici i sjajnom repertoaru, pa je stoga i kafana Kapetanov Bunar idealna za vas. Četvrtak 30. januar idealan je dan da se provedete bolje nego ikada.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

U popularnoj prestoničkoj kafani Kapetanov Bunar očekuje vas prava senzacija dobrog provoda, jer je upravo vaše maksimalno uživanje povereno sjajnoj ekipi muzičara. Da do ranih jutarnjih časova budete veseli i na nogama pobrinuće se Stefan Jakovljević i Sanja Milenković, koji uvek naprave spektakularno dobru atmosferu. Već prilikom prve pesme biće vam jasno da se niste prevarili pri izboru kafane Kapetanov Bunar!

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Međutim, to nije sve! Vaša kafana Kapetanov Bunar pripremila vam je još mnoga iznenađenja, a ovim će verovatno biti oduševljene devojke, koje se ovde rado provode. Naime, od sada vas u Kapetanovom Bunaru očekuju i specijalni kokteli sa pečatom kapetana Miše. Kokteli su spremljeni od strane vrhunskih koktel majstora, a izazvaće u vama eksploziju radosi i dobrog raspoloženja, koje uostalom uvek vlada u Kapetanovom Bunaru. Kapetan vas čeka na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Beograda.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Da ne propustite najbolji provod u gradu ovog četvrtka, tu je vaš omiljeni vodič kroz noćni život beograda – beogradnocu.com. Rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kapetanov Bunar. Rezervacije su, kao i uvek do sada, besplatne, ali obavezne zbog nezapamćeno velikog interesovanja.

U iščekivanju vašeg izlaska pogledajte našu galeriju. Momenti koje su zabeležili naši fotografi svojim objektivima garantovano će vas inspirisati da Kapetanov Bunar bude vaš nezaobilazni izbor kada je kafanski provod u Beogradu u pitanju. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com