Ona Moja, vesti

Budi i ti Zvezda One Moje.

Kafana Ona Moja moja iz dana u dan vam nudi sve bolji provod, ali za vas redovno sprema i mnoga iznenađenja. Još jedan način na koji će Ona Moja začiniti vaš provod jeste takmičenje u pevanju. O čemu se radi, otikriva vam vaš omiljeni portal beogradnocu.com.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Naime, kafana Ona Moja organizuje svakog četvrtka, tokom februara i marta, takmičenje pevača. Prvog četvrtka u februaru, 6. februara počinje se sa takmičenjem. Svi oni koji mislite da lepo pevaju i vole da zabavljaju ljude i pozitivno utiču na raspoloženje kafanskih gostiju, mogu se prijaviti. Sve je vrlo jednostavno, osim pobediti, naravno, jer se očekuje velika konkurencija, ali pre sve najluđa zabava u gradu.

Sve što treba da uradite je da pošaljite dve fotografije, snimak vašeg pevanja i kratku biografiju sa osnovnim podacima na mail [email protected] . Jedini uslov jeste da imate minimum jednu godinu. Svi vaši nastupi i pevanje biće zabeležene i postavljeno na youtube kanal, a vaše fotografije na fejsbuk stranici kafane.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Što se glasanja tiče, glasa isključivo publika, a pobeđuje onaj koji bude imao najviše lajkova, odnosno onaj ko bude osvojio najviše srce publike. Po prijavi na mejl, dobićete sve instrukcije za takmičenje. Ono što je takođe važno napomenuti jeste da pobednika, drugoplasiranog i trećeplasiranog čekaju vredne nagrade. Ne propustite šansu da budete Zvezda One Moje. Prijavite se.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Naravno, za specijalnu medijsku podršku, kao i promociju najboljih kandidata tu je beogradnocu.com. Takođe smo tu za vas da na najlakši način obezbedite svoju rezervaciju za vodeća mesta u gradu, pa tako rezervacije za sva dešavanja u kafani Ona Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne zaboravite da uživate i u našoj galeriji.

 

beogradnocu.com