Novi Bitefartcafe, vesti

Budite kreativni.

Klub Bitef Art Cafe je legendarni beogradski klub koji je najbliži svim vašim urbanim očekivanjima. Večeras vas u sjajnom Bitef Art Cafeu očekuje pravi provod uz Stand Up sa Neshom Bridgesom i Makao biće vam u najmanju ruku ludu, a da će biti nezaboravno to sa sa klubom Bitef naprosto podrazumeva.  Nesha Bridges je autor i izvođač moderne šansone “Kamičak i bjela roljetna”. Njegov nastup se velikim delom zasniva na realnim pričama i likovima iz „kraja“ i sjajnim imitacijama istih. Nakon dobrog smeha, sledi i dobra muzika, pa će nakon Neshe Bridges-a nastupiti fenomenalni bend Makao.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Razrada ove fenomenalne priče subotom se zove Betty Boom, vrhunske pevačice Tijana i Nevena otvoriće vam smisao postojanja kluba Bitef Art Cafe. Pop, disko, osamdesete, house i ponekad mambo, Coldplay i The Cure u latino stilu, Michael Jackson, Maroon 5, Justin Timberlake, Gotye, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo toga čeka vas u repertoaru sjajnog benda Betty Boom. Klub Bitef ne poznaje granice, horizont zabave ovog kluba je najprostraniji mogući, ovde ćete doživeti svu moguću i nemoguću kreativnost noćnog života i shvatiti da noćni provod može da ima i ono drugo obličje koje se ne oslanja samo na puku zabavu.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Klub Bitef nije sami izlazak ili dva, Bitef treba doživeti i razumeti. Gosti ovog sjajnog kluba se bukvalno srode sa njim i klub Bitef Art Cafe postaje značajna karika svih bitnih datuma u vašim životima, jer je moderan, urban, kreativan, inovativan.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Voleti klub Bitef Art Cafe znači voleti Beograd, dopustite da vas kupe čari urbanih legendi i rezervišite najsvetlije tačke vašeg noćnog života putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije o noćnom životu Beograda. Mi smo se i razumeli i srodili sa neponovljivim klubom Bitef, ne dopustite da ovakve emocije prođu pokraj vas, postanite deo najurbanije ekipe Beograda, dođite i proživite klub Bitef.

 

beogradnocu.com