Fensi Kafana, vesti

Budite otmeni, budite u Fensi Kafani.

Ukoliko ste željni dobrog provoda, pravi izbor za početak ali i završetak vašeg vikenda je jedinstvena Fensi Kafana. Naime, u petak 17. januara u ovoj popularnoj prestoničkoj kafani nastup će održati Jelena Gerbec i Fensi Bend.

kafana Fensi Kafana

 Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Mlada Jelena Gerbec je pevanjem se bavi još od svoje osamnaeste godine, a do sada je imala 3 benda sa kojima je nastupala po Srbiji. 2006. godine je bila pobednik takmičenja “BN Muzika” i dobila je priliku da izda i svoj album za VIP Produkciju koji je doživeo odličan prijem kod publike i sa kog se izdvojilo nekoliko hitova kao što su “Hajmo na sto”, ”Ovde više ne živi Jelena” i “Lako zapaljiva”. Našoj javnosti je poznata kao učesnica serijala takmičenja “Zvezde Granda”. Ne propustite da ovu talentovanu pevačicu čujete i u petak u jedinstvenoj Fensi Kafani, jer vas čeka vrhunski provod!

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Zatim, na kraju vikenda, u nedelju 19. januara, pevaće vam Andreana Čekić i Kosmajac. Pored neverovatno dobre muzike i standardno vrhunske atmosfere, među gostima se očekuje dosta ličnosti sa estrade, kojima je Fensi Kafana jedno od omiljenih mesta za provod. Andreana Čekić i Rade Kosmajac već su uigrani duo. Oni na svakom nastupu prirede nezaboravno veče svim gostima Fensi Kafane. Dobrim narodnim pesmama i prelepim, specifičnim vokalom atraktivna pevačica uvek drži masu na nogama, do ranih jutarnjih časova.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Sjajan provod je zagarantovan, sudeći po tome što se njihovi zajednički nastupi dugo prepričavaju uz pregršt komplimenata. Fotografi portala beogradnocu.com svakog vikenda uživaju u Fensi Kafani i fotografišu vaš provod! Pogledajte šta su svojim objektivom sačuvali od zaborava i uverite se u neopisivu količinu pozitivne energije koja uvek vlada Fensi Kafanom!

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete obezbediti sebi najbolji provod u gradu, bilo to petkom ili nedeljom, ili nekog drugog dana u sedmici. U Fensi Kafani je svakog dana dobra žurka. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala dešavanja u ovoj beogradskoj kafani. Vidimo se!

 

beogradnocu.com