vesti

Budite uvek elegantni.

Kafana Balkanika je pravi Balkan u malom i jedini izbor koji će vam ostaviti na raspolaganju mogućnost provoda koji je nikad bolji. Petkom sa vama dar mar pravi balkanski haos Tabu Band i Marija Galić Solaja koji će u  kafanu Balkanika doneti sve balkanske duše na jedno mesto i to vam naprosto dati nesebično i bez ustezanja, jer kafana Balkanika zna šta je najbolje za sve vas.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Kafana Balkanika je vulkan neobičnog žara, njegova lavina sjajnih emocija preplaviće sve vaše noći koje će uz Tabu Band i Mariju Galić Solaju biti večeri čistog životnog hedonizma i kafanske misterije koja spava u svim balkanskim grudima.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Filip Mitrović je pravi izbor za subotu veče, sa njim vas čeka čista melodija i kafanska ludnica na samo jednom mestu, a to je neprevaziđenja kafana Balkanika, koja u svakom trenutku misli na vas i vaše besprekorno zadovoljstvo, ukoliko se odlučite da sebe počastite flašom Smirnoff vodke, sledi vam flaša na poklon, za sve ljubitelje sjajne čaše, koja odlično ide uz pesme koje samo za vas peva Filip Mitrović i cene pića su snižene, te tako po posebnim vama dragim cenama možete da uživate uz pivo, vino i rakiju.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Rezervaciju neponovljivih provoda na Balkanu u kafani Balkanika možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com,  odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život  Beograda. Duša Balkana spava i u našim blicevima, kada sevnu očekujemo vas u vašem najboljem izdanju.

 

beogradnocu.com