Fensi Kafana

Budite veseli uz Jami samo u Fensi Kafani!

Zbog ogromnog interesovanja, pevačica Jasna Milenković – Jami večeras će, 3. oktobra, po ko zna koji put u sezoni, nastupiti u Fensi Kafani, jednoj od najpopularnijih kafana u Beogradu!

Ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda, ne propustite ovaj događaj u kafani Fensi Kafana jer vas očekuje fenomenalan provod!

Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Pevačica Jasna Milenković – Jami će večeras, u svom jedinstvenom stilu i kako samo to ona najbolje zna, napraviti odličnu atmosferu koja je uobičajena u ovom fenomenalnom lokalu u kome luda žurka ne prestaje.

S obzirom na to da Jami svakog četvrtka nastupa u Fensi Kafani, brojni i redovni posetioci tvrde da uz ovu pevačicu zabava traje do jutra. A kako da ne traje, jer, kad Jami zapeva „Šibicu”, “Dođi da oslabimo zajedno” i najnovije hitove, digne sve goste Fensi Kafane na noge i peva se do sitnih sati!

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Jami će izvesti i numere sa albuma "Čokolada" koji joj je doneo titulu pevačice godine. Tada je važila i za jednu od najseksipilnijih žena u Srbiji, a poznato je da je zarad dobrog provoda spremna na sve! Ono što je sigurno, najluđi provod u gradu ovog četvrtka garantovano je u Fensi Kafani!

A na istom mestu, u petak 4. oktobra možete uživati uz fantastičnu Katarinu Živković, koja će nastupiti u pratnji Fensi Benda. Naredni dan, subota, rezervisana je za izvanredan duo, Nenada Cvijetića i Sanelu, a za zatvaranje vikenda, tu su Andreana Čekić i Kosmajac. Naravno i u sred nedelje, tačnije u sredu, očekuje vas nezaboravan provod samo uz Jelenu Gerbec i Balkan Bend. Kafana Fensi Kafana je jedna od retkih koja radi čak pet dana u nedelji, sredom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom od jedanaest sati uveče pa sve do sitnih jutarnjih sati.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama u Fensi Kafani, gde uvek rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Posetite našu galeriju i uverite se u standardno dobru atmosferu koja vlada u fenomenalnoj, modernoj i fensi - Fensi Kafani.

U našoj galeriji možete pogledati kakva je atmosfera bila prošle nedelje u kafani Fensi Kafana . Fotografi portala beogradnocu.com beležili su najinteresantnije momente vašeg provoda tokom čitave sezone.

Ne propustite najbolji provod u gradu ove subote! Nastup Jami u Fensi Kafani biće veče za pamćenje. Rezervacije za nastup ove pevačice, ali i za sva ostala dešavanja, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com