Ona Moja, vesti

Bulat i Oliver u kafani Ona Moja.

Svi ljubitelji boemskog života znaju da je zima doba kada se greje pod svetlima kafane Ona Moja na Vračaru. A ovo mesto je idealno za sve one koji vole samu instituciju kafane i neponovljiv provod, pogotovu sutra, jer nastupa poznati pevač Marko Bulat! Ovaj utorak, 17. decembar, u kafani Ona Moja, otvoriće spektakularno kafansko veče jedan od najpopulanijih pevača na našoj sceni, gospodin Bulat.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Pored izvođenja novih numera, pevač će publiku zabavljati i svojim najvećim hitovima, kao i pesmama kolega. Bulat je krajem novembra održao koncert u hali Pionir, tako da će jedan deo repertoara i koncertnu astmosferu preneti i u kafanu Ona Moja.

Marko Bulat jedan je od retkih pevača koji ima različita interesovanja. On noću ima nastupe, a preko dana je spremao ispite za Akademiju Srpske pravoslavne crkve, koji je skoro završio i slika ikone. Takođe se oprobao i kao glumac, glumeći u seriji “Srce u anesteziji”, ekranizaciji romana Silvane Stanković. Pored toga, najavio je da počinje da piše knjigu, a da je tema kojom će se baviti u svom delu - kafana. Kako pevač najavljuje, biće to priručnik za muzičare, odnosno neka vrsta udžbenika za ljude koji pevaju u kafanama. Znajući kakvu atmosferu Marko Bulat pravi u kafanama, ovo će biti obavezna literatura za one koji žele da budu uspešni u ovom poslu.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ukoliko propustite veče sa Bulatom u kafani Ona Moja ovog utorka, na istom mestu vas sutradan, u sredu 18. decembra, očekuje fenomenalni provod uz sjajnog i svima poznatog Olivera Stoiljkovića. Kafana Ona Moja vam je priredila sjajna prednovogodišnja iznenađenja, zato ne propustite!

Fotografije sa proteklih noći iz kafane Ona Moja možete pogledati u našoj galeriji fotografija. Fotoreporteri beogradnocu.com redovno posećuju kafanu Ona Moja, tako da će ispratiti i vas ukoliko posetite ovo boemsko mesto za najbolji noćni provod.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ono što kafanu Ona Moja izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše. Izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Ona Moja jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu. Da ne biste propustili najbolji provod u gradu, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com