Kapetanov Bunar, vesti

Bunar vaših želja.

Kafana Kapetanov Bunar je destinacija na kojoj ćete uvek pronaći najbolji provod koji se kasnije prepričava u čitavom gradu. Ovde su noći toliko zabavne i poželjne da se ne mogu uporediti ni sa čim. Večeras vas u kafani Kapetanov Bunar čeka Nana Bend koji će prirediti fantastičnu zabavu koja će da traje dok se ne pokidaju žice. Kapetanov Bunar izvlači ono najbolje iz vas i ovde ćete se uvek vesliti do daske.

kafana Kapetanov Bunar

 Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kafana Kapetanov Bunar je mesto fenomenalnog provoda koje je ravno savršenim kafanskim noćima, ovde ćete se kroz pesme susresti sa svim kafanskim velikanima i to će biti iskustvo za pamćenje.

Sutra vas u kafani Kapetanov Bunar čeka Tabu Bend, ne samo da će to biti provod bez tabua na stolu pored njega i pod njim, nego će to biti i pravi merački šok koji ume da priredi samo kafana Kapetanov Bunar. U petak u ovom sjajnom mestu sa vama je već svima dobro poznati Milano Bend koji dobro poznaje zabavljački zanat i napraviće atmosferu koja će biti savršena i u kojoj ćete uživati u potpunosti

kafana Kapetanov Bunar

 Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

U kafani Kapetanov Bunar tek u subotu nastupa totalni kafanski merak jer sa vama je Haos Bend sa kojim ćete se veseliti do ranog jutra, reč je o bendu koji uvek kreira odličnu zabavu i koji je pravi pevački i performerski izazov za sve goste, pa ko voli nek izvoli.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kafana Kapetanov Bunar spremno čeka sve vaše neprospavane noći, ovo je kuća najbolje pesme, najbolje igre i najlepših uspomena. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo redovni na ovoj adresi cenimo da ćemo i vas večeras sresti u kafani naboljeg provoda, kafani Kapetanov Bunar.

 

beogradnocu.com