Kapetanov Bunar, vesti

Bunar želja i dobrog provoda.

U utorak 21. januara u kafani Kapetanov Bunar nastupiće atraktivna Dejana Erić i Bravo Bend. Dejana je učesnica takmičenja “Zvezde Granda” a ove godine sprema i svoj album prvenac. U pratnji Bravo Benda zabavljaće vas najvećim pop i rok hitovima, koji će vas garantovano oduševiti.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Sreda je rezervisana za Džonija Jakovljevića i Workerse koji svakoj kafani u kojoj nastupaju daju posebnu čar pop rok muzikom u jedinstvenom izvođenju. Četvrtak 23. januar biće upamćen po nastupu Stefana Jakovljevića i Sanje Milenković, dok će u petak u u kafani Kapetanov Bunar nastupiti Milano Bend, a u subotu Haos Bend.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Ko god da svrati uveriće se da ga uvek čeka ljubazno i nasmejano osoblje, koje će, ako to poželite, i popričati sa vama. Čeka vas, naravno, i veliki izbor kvalitetnog i što je najvažnije pristupačnog pića. Jer cene su ovde baš kao što bi trebale da budu u jednoj ovakvoj ustanovi hedonizma. Prava boemska rapsodija odigrava se u zdanju kafane Kapetanov Bunar. Originalno mesto u gradu sa odličnom ponudom i jedinstvenim programom.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kapetanov Bunar. Vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda uvek je tu da vam pomogne da napravite najbolji izbor i sebi i svojim prijateljima pružite jedinstveni provod.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu Kapetanov Bunar i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com