Freestyler, vesti

Buzzin' DJ Ike i DJ Prema.

Vaš omiljeni vodič kroz noćni život, portal beogradnocu.com, pored toga što vam predstavlja najkvalitetnija i najpopularnija mesta za dobar provod, promoviše i one koji su za taj provod zaduženi.

Splav Freestyler je u okviru celokupne ponude beogradskog noćnog života postao sinonim za prepoznatljive letnje House, Disco, HipHop, R'n'B žurke, a ono najbolje iz njihove ponude su svakako DJ Ike i DJ Prema, odnosno Buzzin´dvojac Bad Brothers. Momci koji vas tradicionalno zabavljaju na atraktivnom splavu Freestyler izvešće svoju magiju i ove srede. Očekuje vas "Summer Flavors" žurka.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Posetite splav Freestyler u sredu, 31. jula, i saznajte zašto su DJ Ike i DJ Prema najbukiraniji DJ-evi u regionu. Iako se prvo R'n'B i Hip-Hop veče desilo u maju 2000. godine u istom sastavu i sa istim muzičkim pravcem kao što je danas, ove žurke ne prestaju da budu najtraženije.

DJ Prema i DJ Ike su prepoznatljivi po tome što publici pružaju različite muzičke sadržaje, počevši od R'n'B i Hip-Hop zvukova, preko underground zvukova alternativne i elektronske muzike. Pokretači su serijala večeri pod nazivom "I love RnB", koji više od sedam godina, ljubiteljima R'n'B muzike, pruža sjajan provod.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Fotografije sa splava Freestyler dokaz su jednog od najboljih prestoničkih provoda. Ovde pozitiva nikada ne izostaje, što se može i videti u našoj galeriji, ali i po velikoj posećenosti ovog mesta.

Kao i uvek, rezervacije za "Summer Flavors" ove srede, ali i za bilo koje dešavanje na splavu Freestyler, možete izvršiti ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com