Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

 

St. Louis bend se već uveliko uhodao kod nas u klubu, izgradio svoju publiku I možemo sa sigurnošću reći da prave najbolje žurke. Dodjite da se zajedno provedemo u petak 30. januara! Svirka se bazira na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino I etno stilovima, te slobodno možemo reći da je I fuzija svih ovih pravaca.

Već sledeći dan- Girls, boys and toys. Ako ste bili na njihovoj svirci, znate da je najbolji opis za njih ENERGIJA, u pravom smislu te reči. Sviraće vam svašta, ali sve ono što volite. Ako želite da čujete kako devojke iz GBT pevaju, đuskaju, repuju i izvode pesme poput Breathe i Smack my bitch up, potpuno ravnopravno, ako ne i bolje od mnogih muških vokala, vidimo se ove subote.

Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com