Kolumne, vesti

Čak 79,2 % žena vara zbog lošeg seksa.

Iako muškarce prati reputacija nevernih u vezi, sve češće su upravo žene te koje varaju. Žena kao žena, naravno, uvek ima argument i obrazloženje. Mi vam navodimo najčešće razloge zbog kojih žena vara svog partnera.

1. Čak 79, 2 odsto žena istaklo je da je primarni razlog zbog koga su prevarile svog partnera loš i neredovan seks. Nakon nekog vremena seks postaje rutina. Ako je konkretnom muškarcu teško da se potrudi, žena će lako naći nekoga kome će to biti zadovoljstvo.

2. Žene su progresivne. One s vremena na vreme imaju potrebu da unapređuju muškarca sa kojim su, da ga upotpune i usavrše. Kada shvate da su sa njim učinile sve što su mogle, i da rezultat i dalje nije zadovoljavajuć, žene nastavljaju dalje i upuštaju se u potragu za partnerom koji im više odgovara.

3. Žene neretko varaju i kako bi dokazale nešto, osvetile se muškarcu, stavile mu do znanja da ne dobijaju dovoljno pažnje ili da dobiju nešto što žele. Sve je to posledica gubitka emocionalne povezanosti i podrške među partnerima.

4. Žene varaju kada su emocionalno ranjive. Iako njihova primarna potreba nije za seksom, već za pažnjom, razumevanjem, za muškarcem koji je u stanju da ih sagleda i ceni, intimno zbližavanje je logičan sled događaja.

5. Žene vole da se stalno nešto dešava i jednostavno im je veoma dosadno kada nema intriga u vezi. Naravno, ta dosada se može zameniti raznim zajedničkim aktivnostima, uzbudljivim seksualnim životom, putovanjima, malim znacima pažnje... Žene ne podnose kada se naviknu i postanu navika.

 

beogradnocu.com