Najave, Ona Moja, Poznati, vesti

Čarapani slave ubedljivu pobedu nad Partizanom!

Nema ništa bolje nego kad iz karantina, ili nakon pobeđene utakmace izađeš u kafanu! Taj fenomenalni osećaj najpoznatiji je sportistima, posebno fudbalerima. Sinoć se jedan od takvih veselio u kafani Ona Moja, a u pitanju je mladi Miloš Cvetković, igrač odbrane FK Napredak iz Kruševca.

ona moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

A kako se i ne bi veselio kad je Napredak na korak do zacrtanog cilja i trideset prvog boda, nakon što je pobedio Partizan u Kruševcu sa rezultatom 2:0. Sportisti obožavaju kafanu i to je činjenica, a kafana Ona Moja je prva na listi izbora! Pogledajte u našoj galeriji fotografiji kako se Cvetković veseli i uživa u društvu.

ona moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ove nedelje čeka vas potpuno ludilo u kafani Ona Moja. Već večeras, zabavljaće vas Petar Mitić dok će kraj nedelje obeležiti "Veče džentlmena i dama" uz Džoni i Workerse. Ne propustite ono najbolje što Beograd nudi, već pravac u Onu Moju!

ona moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com