Najave, vesti

 

Ovo specifično mesto kafanskog duha isprepletano lovačkim elementima i dušom , navešće vas da se potpuno opustite i osetite kao da ste van Beograda. U četvrtak možete uživati u kafani, a ista će i da vas časti. Do 00:00h na svaku naručenu flašu žestine, kuća časti istom!

carska ohota

Fotografisano u Kafana Carska Ohota

U petak, u ovoj kafani je živi haos! Ne propustite nastup Marine Stankić i Nemanje Maksimovića uz pratnju Primera Benda. Ovaj duo sam po sebi obećava, mada živi bubnjevi i muuzika koju Primera Bend izvodi, ponekada mogu i da ih bace u senku. Ova kombinacija će napraviti pravu euforiju u petak, zato obezbedite svoje mesto što pre.

U subotu vas u Carkoj Ohoti čekaju Vlada Grujić (finalista Sunčanih Skala) i Snežana Matić. Pridružite nam se na Adi Huji.

kafana carska ohota

Fotografisano u Kafana Carska Ohota

Rezervacije su obavezne! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

 

beogradnocu.com