vesti

Ceca i Džej se provodili na otvaranju splava Acapulco!

Na dobro poznatom mestu, na Dunavskom keju, sinoć je spektakularnom žurkom otvorena nova sezona splava Acapulco. Grandioznom zimskom početku ovog, jednog od najpopularnijih noćnih lokala, prisustvovale su brojne poznate ličnosti, a provod je bio neponovljiv!

Vrhunska atmosfera, na kakvu ste navikli kada je Acapulco u pitanju, nije izostala ni sinoć kada je ova popularna prestonička institucija zabave opravdala razlog zašto nakon duže od jedne decenije i dalje radi punom parom.

Acapulco Oro

Fotografisano na Splav Acapulco

Svi koji su posetili otvaranje splava Acapulco, uživali su u dobroj atmosferi, uz vrhunske koktele, šarmante barmene i sjajno osoblje kluba.

Među poznatim ličnostima sa naše estrade bili su Svetlana Ceca Ražnatović, koja u poslednje vreme dosta obilazi noćne lokale, a provodeći se odlično na Acapulcu, izgledala je bolje nego ikad. Zatim Džej, koji se pojavio u svom prepoznatljivom stilu šoumena kao i Boban Rajović zvani Piroman, koji je otpevao i neku pesmu. Zatim Igor Starović iz grupe Divlji Kesten, pevačica Rada Manojlović i Milica Mimi Živanović, sada već poznata široj javosti pod imenom “Oro”.  Ove, jedne od najvećih folk zvezdi uveličale su gala otvaranje splava Acapulco zajedno sa odličnom muzikom koju su upotpunili sjajni Nemanja Staletović i Snežana Nešić.

Ceca Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Iako je baš sreda izabrana kao dan za otvaranje Acapulca, svi gosti su se provodili kao da je vikend. U petak veče zabavljaće vas Marko Žujović i Ivana Bojanović, dok će vikend i subotu 26. oktobar, otvoriti Aleksandar Petrović i Katarina Didanović.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, samo na splavu Acapulco, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu.

Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

U iščekivanju naredne večeri na splavu Acapulco pogledajte galeriju fotografija sa famoznog otvaranja i delić atmosfere koji će vam dokazati šta je najbolji noćni provod u gradu.

 

beogradnocu.com