Bombo-Džej, Najave, Poznati, vesti

Ceca Slavković u klubu Bombo Džej.

Na oduševljenje mnogih, u sredu u klubu Bombo Džej vas će uveseljavati jedan od najlepših vokala domaće muzičke scene.

BOMBO

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Svetlana Ceca Slavković je tokom devedesetih godina prošlog veka bila jedan od najnagriđanijih pevača sa naših prostora i kada je svojim raskošnim glasom koji su mnogi upoređivali sa glasom sirene "oduvala" celu estradu i pokazala kako to rade pravi majstori povukla se sa javne scene i posvetila produkciji i klupskim nastupima.

BOMBO

Fotografisano u Klub Bombo Džej

U sredu u klubu Bombo Džej imaćete priliku da uživate u Cecinom fantastičnom talentu, da čujete neke od njenih starih pesama poput "Hvala mu", Tajna", "Sve ili ništa" i drugih  koje će vaš provod u klubu Bombo Džej učiniti nezaboravnim, jer setite se, Ceca Slavković istim kvalitetom može da otpeva sve.

GOLUBOVIĆKA

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Sinoć je u klubu Bombo Džej bilo fantastično, a pobednica poslednje Farme, rediteljka Jelena Golubović svojski je uživala u fenomenalnoj zabavi. 

GOLUBOVICKA BOMBO DZEJ

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com