Beograd, Još Ovu Noć, Najave, Najbolje kafane, vesti

Ove nedelje kafana Još Ovu Noć ima isplaniran fenomenalan muzički program koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Bilo da odlučite da izađete u sredu kada će za vas pevati Tijana Stojić i Sloba Trivanović ili četvrtak kada će vas na ples naterati Danijel Đurić, Marijana Đurić i Negro bend nećete se pokajati.

cetvrtak jos ovu noc

U petak vas očekuje totalno luda atmosfera obezbeđena od strane Marine Bogdanović i Republika benda, dok će vas u subotu zabavljati Kvart Bend a u nedelju će za super veče biti zadužen Desperado Bend. Odaberite jedan (ili više) dan(a) i svratite da se opustite uz kvalitetnu muziku i vaše omiljeno piće. Vidimo se!

petak jos ovu noc

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33  ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com