Beograd, Konoba Akustik, Najave, Najbolje kafane, Naš Način Bend, vesti

Konoba Akustik jedna je od retkih beogradskih kafana koja vam pruža celonedeljni muzički program. Koji god dan da odaberete za provod na ovom prelepom i zaista fantastičnom meraklijskom mestu nećete se pokajati, jer ovde spektakl ne izostaje.

konoba2

Fotografisano u Kafani Konoba Akustik

Večeras će za odličan provod biti zaduženi akustični tamburaši Trio 357 Bend, dok vas u utorak očekuju Aca i Violina. Za spektakularno veče u sredu pobrinuće se Naš Način Bend koji će vas zabaviti i u petak i subotu, dok će vas u četvrtak I nedelju zabavljati Akustik Bend. Izaberite dan, rezervišite vaše mesto na vreme i spremite se za sjajan provod ove nedelje u Konobi Akustik!

konoba1

Fotografisano u Kafani Konoba Akustik

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

konoba3

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com