vesti

Central Palace i najbolja novogodišnja noć.

Ostalo je još samo malo vremena do poslednje i najluđe noći u 2013. godini. Ukoliko još uvek ne znate gde ćete provesti doček Nove godine i koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje. Ostalo je vrlo malo vremena da donesete pravu odluku.

Za prave hedoniste i sve one kojima je uživanje na prvom mestu, fantastičnu ponudu nudi Central Palace. Naime, najelitniji i najsofisticiraniji doček Nove godine na Balkanu, organizuje Central Palace u Zepter event centru. Zepter event centar je glamurozni kongresni kompleks u centru Beograda, koji će vas oduševiti već na prvi pogled.

Cena karte za doček Nove godine iznosti 32€, a predstavlja all inclusive ponudu, tačnije dostupna vam je neograničena besplatnu kozumaciju preko 20 vrsta pića po vašoj želji, cele večeri.

Pravoj senzaciji doprineće folk pevač Aco Pejović, trubači, The Beatshakers, Dj Mirko, Dj Meex, Dj Playa, Dj Gru i mnogi drugi. Oni će učiniti da čitavu noć provedete na nogama i budete maksimalno dobro raspoloženi. Prostor će biti opremljen savremenom rasvetom, kvalitetnim zvukom ogromnih razmera, savremenim nameštajem i svim sadržajima prilagodjenim standardima vrhunskog svetskog dogadjaja.

Cene rezervacija za doček Central Palace u Zepter Event Centru: Barski sto 15e ili 20e, u zavisnosti od položaja. Zatim barski sto sa flašom domaćeg pića 25e, barski sto sa flašom stranog pića 35e, separe mali 130e, uz flašu stranog pića po izboru, zatim separe veliki 200e, gde dobijate 2 flaše stranog pića po izboru. U ponudi su i vip separe od 350e, sa 2 flaše stranog pića po izboru, šampanjac Moet i sa hranom, kao i kraljevski separe od 500e, sa 3 flaše po izboru i šampanjac Moet i sa hranom.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u Central Palace-u, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com