vesti

Central Palace: Uđite u 2014. sa Acom Pejovićem.

Praznična euforija obuzela je grad, a najluđu noć, valja dočekati i na najveselijem mestu - Central Palace.  Central Palace vas čeka sa najvećim, nejlepšim i najvelelepnijim iznenađenjima kojima nećete moći da odolite i to samo za 32evra all inclusive na tri nivoa.

Repertoar veka, čeka vas u Central Palace i bićete opčinjeni i od same pomisli na to da su organizatori novogodišnje žurke mislili na sve. Aco Pejović, The Beatshakers, Dj Mirko,Dj Meex, Dj Playa, Dj Gru učiniće da ovaj doček ne zaboravite nikada.

Samo za vaše najbolje raspoloženje fenoemanalni Aco Pejovć napraviće najbolji štimung do zore u ovom božanstvenom prostoru uz glas sjajnog Ace Pejovića vaš doček će nadmašiti sve dočeke u gradu. Dj Mirko,Dj Meex, Dj Playa, Dj Gru učiniće doneće vibracije najboljih žurki svih vremena, bićete očarani dahom žurki sa Ibice i atmosferom iz najboljih svetskih klubova koji vas za Novu godinu čekaju u najveselijem centru sveta, Cenral Palace.

Barski sto možete rezervisati po ceni od 15 do 35 evra, a separe od 130 do 500 evra. Uračunata u cenu karte je neograničena besplatna kozumacija preko 20 vrsta pića cele večeri. Promotivne cene strane žestine na flašu, kao i promotivne cene  koktela od 3 litre, Moet-a itd.  Promociju će raditi preko 30 devojaka.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć uCentral Palace . To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice beogradnocu.com putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com