Najbolje kafane, Poznati, vesti

Ona se ne menja! Vremenom je dobila epitet - kraljica beogradskih kafana. A kako i ne bi kada je na javnoj sceni četvrt veka. U koliko volite dobar kafanski provod, sigurno ste bar jednom bili tamo gde peva Jami. Plava kosa, duge noge, i dobri stari hitovi. Ona se ne menja. Ne haje za trendove, već je izgradila svoj prepoznatljiv stil.

jami-640x427Na njenom nastupu dobro će se provesti kako oni malo stariji, tako i omladina koja je obožava, iako se mnogi nisu rodili, kada je ona objavila svoj prvi album 1991. Godine.

jami-naslovna Oni koji odlaze na njene nastupe opisuju je kao lafa, pevačicu koja se ne libi da zagrli nekoga od posetilaca kafane a često i da ostane do zore pevajući, u koliko je atmosfera dobra. Inače, mnogi ne znaju da se Jami profesionalno kao tinejdžerka bavila gimnastikom koju je zapostavila zbog ljubavi prema pevanju. Izgleda da nije pogrešila. U prilog tome govore godine koje je provela i provodiće na bini.

Proslavila se pesmom "Čokolada" 1994. Godine

https://www.youtube.com/watch?v=SaKGbbiJWlg

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com