vesti

Četvrtak sa Adilom.

Klub Hill je nešto najzabavnije što se može dogoditi vašem noćnom životu, reč je o klubu koji nudi veoma bogatu i kvalitetnu zabavu. U četvrtak u klubu Hill nastupa kralj lepih balada Adil Maksutović, što je idealna prilka da uživate u lepoj i kvalitetnoj muzici.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

U četvrtak u klubu Hill će najverovatnije najviše uživati pripadnice lepšeg pola, ali i frajeri koji budu poveli svoje dame na ovo lepo mesto, gde ćete uz ''Sinove tuge'', ''Hitno'', ''Od usana do stopala'' i druge fantastične Adilove pesme moći da proživote fantastične, romantične i vesele trentutke.

Klub Hill je lepota noćnog provoda, ovde je uvek dobro, menadžment ovog kluba vrlo pažljivo rukuje svim segmentima noćnog života i za vas uvek pripremi ono najbolje, što donosi zabavu do zore koja je prepuna emocija i koja se danima prepričava po čitavom gradu. U četvrtak će Adil doneti fenomenalne vibracije i preneti u klub Hill koncertnu atmosferu koja nalikuje onima kada se podignu upaljači i horda presrećnih obožavalaca uživa uz svoje omiljene pesme, kojih u Adilovom izvođenju nije malo.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

Klub Hill je mondensko mesto koje koketira sa parametrima najbolje zabave koji uvek upale i kojima ste uvek prezadovoljni, tako će nesumnjivo biti i u četvrtak, kada će se Adil postarati da vam dočara veče za pamćenje, sa vašim dobrim raspoloženjem to će mu sigurno poći za rukom.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Klub Hill je mesto baš za vas. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo veliki fanovi kluba Hill, jer ste vi uvek sjajno raspoloženi na ovom mestu, a bićete i u četvrtak, vidimo se!

 

beogradnocu.com