Najave, Stari Blay, vesti

Četvrtak je u kafani Stari Blay rezervisan za Veče prijatelja uz atraktivnu Jelenu Kostov i Petra Mitića. Veče prijatelja i ove nedelje je dešavanje koje ne biste smeli da propustite ukoliko ste ljubitelj vrhunske boemske atmosfere, dobre pesme i druženja.

Na dobru pesmu i lepo društvo tu su i prijateljske cene: flaša Smirnoff-a i Johnnie Walker Red-a, samo 4950 dinara umesto standardnih 6700 dinara.

Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

U petak u kafani Stari Blay najlepše Veče Džentlmena i Dama: Ćemo, Andreana Čekić i Tijana Stojić, a sa vama će biti i vaši domaćini Vlada Stanojević, Alen Hadrović i Boris Stamenković!

Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

U subotu, 27. juna, haos prave Boris Stjepanović, Ivana Milić i Milan Mitrović. A u nedelju, 28. juna čeka vas Veče starih pesama: Nemanja Staletović i Ivana Pavković.

U ponedeljak, 29. juna, u kafani Stari Blay, čeka vas neviđeni i nezaboravni spektakl - Koncertno veče- Topalko i Aleksandra Bursać. Vidimo se!

Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

 

beogradnocu.com