Najave, Stefan Braun

Samo za vaše dobro raspoloženje, klub Mr.Stefan Braun, svakog ponedeljka organizuje humanitarnu žurku. Ovo veče poznatih, kako ga ljudi još zovu, postalo je zaštitni znak kluba Stefan Braun. Uz muziku najboljih DeeJay-eva, svakog ponedeljka poznati u šanku skupljaju dobrotvorne priloge za bolnice, crkve, institute i služe piće gostima popularnog kluba. Ovo je jedno od najpopularnijih dešavanja u Braunu, a sjajan provod je zagarantovan.

stefan braun6

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Voditelji, pevači, glumci, sportisti i ostali se oprobaju u baru kluba Stefan Braun, a sav prihod koji ostvare te večeri biće namenjen u dobrotvorne svrhe. Za DJ pultom će biti DJ Mirko i DJ Meex, a to znači da će celu noć vrteti samo najbolje hitove house muzike.

stefan braun6

Fotografisano u Klub Stefan Braun

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji prestonički provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com