Kolumne, Razno, vesti

Čipka i muška opsesija.

Muškarci širom sveta su opsednuti čipkanim vešom, a žene ga uveliko kupuju ili da bi ih zavele ili da bi se jednostavno osećale seksi u njemu. Čipkani veš se koristi kao seksualni mehanizam već godinama i nema izgleda njegovog usporavanja u skorije vreme.

splav Freesytler

Fotografisano na Splav Freestyler

Pre nego što zađemo u to zašto muškarci obožavaju čipkani veš, hajde da se osvrnemo na to zašto žene vole da nose čipkani veš. Verovali ili ne, nekad žene nose čipkani veš ispod svoje svakodnevne odeće i zbog sopstvenog samopouzdanja. Žene vole da zrače seksipilom svakodnevno. One vole i kad im polako svlačite veš, jer se osećaju senzualno.

splav Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Iako neki muškarci ne vide poentu u trošenju para na skupoceni čipkani veš, drugi itekako uživaju u njemu. Ukusi različiti, ali se morate složiti da je čipkani veš zaista seksipilan. S druge strane, svako voli da se oseća posebnim i kada žena želi da potroši pare na lep veš zbog svog muškarca, on će se itekako osećati posebno. To će biti privatan performans.

Čipkano rublje itetako pomaže da izbegnete svakodnevnu monotoniju. Da li je opsesija čipkanim vešom izum trgovaca da namami i muškarce i žene  da ga smatraju neophodnim za dobar ljubavni život? Ili je jednostavno popularan zato što su muškarci vizuelna bića koja se vrlo uzbude kada vide ženu u izazovnom čipkanom vešu. Možda čak i oba, ali nema sumnje da čipkani veš utiče pozitivno i na muškarce i žene. Probajte, ne može da vam škodi.

 

beogradnocu.com