Teatro, vesti

CKM Halloween Party u klubu Teatro.

Idealan način da se provedete večeras, kao i ovog vikenda, jeste da vaš izbor za noćni izlazak bude klub Teatro. U ovom izuzetnom prestoničkom klubu večeras vas očekuje CKM Halloween Party, a za vaš nezaboravan provod pobrinuće se CKM đavolice.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

U četvrtak 31. oktobra, tačno u ponoć, u beogradskom klubu Teatro počinje CKM Halloween party, kada će se za vaš maksimalno dobar provod, pored CKM đavolica, pobrinuti i Željko Šašić, Ana Kokić i Nebojša Vojvodić. Noć veštica uz najčitaniji muški magazin garantuje dobar provod, pogotovo u kombinaciji sa izuzetno kvalitetnim muzičkim programom.

O tome da spektakl u klubu Teatro nikada ne izostaje svedoče i fotografije u našoj galeriji. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke u gradu, sa vama će se provoditi i večeras. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju i pripremite se za pravo ludilo.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

A ukoliko propustite CKM Halloween Party u klubu Teatro, grešku možete ispraviti u narednim danima, kada vas takođe očekuje izvanredan muzički program. U petak 1. novembra vaši domaćini biće Šako Polumenta, Snežana Nešić i Nemanja Staletović. U subotu se možete provoditi uz fantastičan duo - Ćemo i Ljupka Stević, dok je nedelja rezervisana za Veče sportista kada nastupaju Mia Borisavljević i Bojan Grujić.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Rezervacije za CKM Halloween party, kao i za sva predstojeća dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com