Brankow, vesti

Hed Kandi 4. Aprila, ponovo u Beogradu i ponovo u jednom od najposećenijih klubova u gradu, u klubu Brankow.

Karte za ovaj spektakularni događaj su u podaji od 26. Marta i koštaju 1000 dinara. Najbolje britanske, a svakako i svetske žurke poznate su po specijalnim koreograijama i spektakularnim plesačicama. Za ulaz na Hed Kandi žurku biće neophodan i poseban dress code. U znak proleća, svi gosti će biti obučeni u crveno, nešto slično kao na njihovoj prošloj žurci koja se u Decembru prošle godine održala takođe u klubu Brankow, kada su svi gosti bili obučeni u belo.

Hed-Kandi-6

Za ovu priliku klub Brankow će biti specijalno dekorisan, a osim svetlosnih efekata, atraktivne koregrafije i scenografije, nastup će biti propraćen i senzualnim tačkama plesačica. Očekuju vas plesačice koje su izvodile koreografije za serijal Prvi Glas Srbije tako da se prognozira apsolutno vrela noć. U toku večeri, gosti će imati priliku da prvi put u Srbiji probaju koktel "Campari Orange Passion", koji je tek nedavno predstavljen u Italiji.
Podsetimo, kada ga je 1999. godine osnovao Dj Mark Doyle, "Hed Kandi" je od britanskog praktično postao svetski fenomen. Preko noći je prešao okvire Ujedinjenog Kraljevstva i počeo da gostuje po drugim evropskim zemljama, ali i Americi i Australiji. Do sada je na njihovom katalogu više od 80 kompilacija, albuma i brojnih drugih projekata, a već sada se zna da prvi dolazak ovog luksuznog brenda u Srbiju neće biti i poslednji. Beograd će stati rame uz rame sa Ibicom, Las Vegasom, Majamijem i Amsterdamom, pošto će se ove eksluzvne žurke u klubu Brankow ubuduće održavati dva puta godišnje, po jednom na zimu i proleće.

hed-kandi-ibiza

Za ovaj događaj karte možete kupiti u klubu Ludost u Savamaloj (Karađorđeva 44) ili na dan otvaranja u klubu Brankow po ceni od 1200 dinara. Očekuje se lud i nezaboravan provod, a i poznate ličnosti koji su stalni gosti kluba Brankow, Nebojša Ilič, Ognjen Kajganić i zvezda serijala Prvi glas Srbije i takmičarka na Evroviziji 2013, Sara Jovanović, neće moći da propuste ovu noć. Hed Kandi i "Campari Orange Passion" su sasvim dovoljan razlog da dođete u četvrtak, 4. Aprla u omiljeni klub svih gradskih faca, u klub Brankow.

 

beogradnocu.com