Loft, vesti

The Cube Guys u Loftu.

Italijanski di-džej duo The Cube Guys, koji predstavlja jedinstvenu senzaciju italijanske haus scene, dolazi po prvi put u Beograd. The Cube Guys nastupiće 31. januara u klubu Loft. Za sve prave klabere ovaj događaj je obavezan, jer se očekuje eksplozija pozitive i zaista sjajan provod, kakav je u suštini i garantovan kada je klub Loft u pitanju.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

The Cube Guys ekipu čine dvojica najvažnijih italijanskih producenata poslednjih godina, Roberto Intrallazzi i Luca Provera. Ova dvojica umetnika su muzički veoma muzički različiti, ali se baš zato odlično dopunjuju u svojim gruvi setovima, koji nikoga ne ostavljaju radvnodušnim, već pokreću masu na njihanje, ali i vreli ples. Setovi The Cube Guys-a predstavljaju mešavinu svega najboljeg u modernoj muzici. Ovaj fantastični duo uvek pravi izvanrednu atmosferu na žurkama, pa se s pravom u klubu Loft očekuje i više nego dobra žurka, uz ogromnu količinu energije.

Roberto Intrallazzi je počeo karijeru još osamdesetih i bio je deo FPI projekta, koji se svrstava među najuspešnije italijanske muzičke predstavnike, ali i pionire dens zvuka. Zato se u njegovoj muzici oseća i velika energija osamdesetih kombinovana sa minimial - electronic zvukom. Sa druge stane, Luca je na neki način zadužen za savremene elemente u njihovoj muzici, što njihove nastupe čini muzički kompletnim i ujedno veoma prijemčivim i najstrožem uhu.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu neponovljivu žurku. U iščekivanju ovog fenomenalnog dešavanja pogledajte našu galeriju i vidite kakva vas atmosfera očekuje u klubu Loft. Momenti koje su zabeležili naši fotografi garatovano će vas inspirisati da klub Loft bude nezaobilazan deo vašeg provoda.

 

beogradnocu.com