Dragstor Play, vesti

Čudno, ali neodoljivo.

U petak u ponoć Miloš Starčević očekuje vas za miks-pultom najpopularnijeg beogradskog kluba – Dragstor Play. Još jedna u nizu Lets Be Weird Together žurki ovog petka 24. januara biće pravi spektakl, i jedno od najposećenijih gradskih dešavanja, sudeći po proteklim. Moto pod kojim se klaberi petkom zabavljaju na ovoj žurci je da se oslobodi mejnstrim šablona i izađe iz standardnih okvira noćnog života u našoj prestonici.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Subota 25. januar, samo dan nakon prilike da budemo čudni zajedno, očekuje vas popularno Dragstor Veče, koje okuplja najbolju gradsku ekipu, željnu kvalitetnog klabinga. Ne propustite uživajne uz erupciju pozitivne energije koju će u vama izazvati vrhunski muzički setovi, kao i provod sa definitivno najlepšim Beograđankama.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Dragstor Play inače predstavlja zimski Lounge Bar i klub i nalazi se u unutrašnjem zatvorenom delu letnjeg Splava Play. Iako novootvoreno, mesto je već poznato po vrhunskoj atmosferi i kvalitetnim haus setovima gradskih di-džejeva, kao i po velikom broju poznatih ličnosti koje se na ovom izuzetnom mestu provode iz nedelje u nedelju. Prošle nedelje ovaj klub posetili su Sara Trajanović, potom Boris Stamenković, i mnogi drugi. Proverite i vi zašto je Dragstor Play omiljeno mesto poznatih i provedite se kao prava zvezda.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Dragstor Play možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Zbog nezabeleženo velikog interesovanja, koje je svakim danom sve veće, izvršite svoje rezervacije, kako ne biste propustili najbolja gradska dešavanja.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.  U iščekivanju Lets Be Weird Together žurke kao i popularne subote uz Dragstor, pogledajte fotografije proteklih dešavanja. Najinteresantniji momenti noćnog provoda zabeleženi u klubu Dragstor Play svakako će vas inspirisati da ovo mesto postane neizbežan deo vašeg izlaska.

 

beogradnocu.com