Štikla i Burence, vesti

Čujte i počujte: Još jedan dan za vas.

Kafana Štikla i Burence ovog puta će vas kupiti zauvek da se iznova vraćate u nju na nezaboravan provod. Samo za vas ova kafana otvara novi dan!

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Od ovog četvrtka 13. marta, pa nadalje, samo u kafani Štikla i Burence moći ćete da uživate u Mirčetu Raduloviću! Međutim ove nedelje vas očekuje nešto sasvim neobično, nešto potpuno novo, nešto fantastično, a u pitanju je - Štikla Party - Mirče Live! Sledi najbolji četvrtak u gradu koji ćete sigurno posećivati svake sedmice! Ne propustite ono najbolje što Beograd nudi, već pravac u kafanu Štikla i Burence!

Ovaj fenomenalni dvadesetdvogodišnji pevač i finalista ranije sezone takmičenja “Zvezde Granda” impresioniraće vas svojim umećem sviranja i učiniti da se opet iznova vraćate u kafanu Štikla i Burence. Nakon četvrtka, dođite i u petak i subotu da se fenomenalno provedete uz najbolju muziku na Balkanu i velike pop, folk hitove kao i narodnu muziku.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Ove događaje ne smete propustiti, pogotovu jer u ponudi imate i fenomanalan Finger Food! Paleta specijaliteta njihovog novog šefa kuhinje služiće se u kafani Štikla i Burence sve do 01h iza ponoći.

Pošto je u kafani Štikla i Burence od samog otvaranja apsolutno sve podređeno vašem najboljem provodu, i četvrtkom su samo za vas, najdražim gostima, najbolje i najniže cene pića u gradu.

Dođite da se veselite i fantastično provedete uz odličnu muziku koja je apsolutno za svaku pohvalu, jer uz Štiklu i Burence dobra atmosfera nikada ne izostaje.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Kafana Štikla i Burence je idealna prilika da upoznate drugu stranu provoda, onu još bolju, za to ne morate dugo da čekate, već se u četvrtak uputite u najbolju kafanu u srcu Vračara. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com