vesti

Čupo Kalač proslavio rođendan na Acapulcu.

Na popularnom prestoničkom splavu Acapulco sinoć je bio spektakularan provod. Mnogo poznatih faca na jednom mestu i sjajna muzika doprinela je neponovljivoj atmosferi. Magla bend je nastupao na splavu Acapulco, a pošto su poznati po možda najboljim svirkama, učesnik serijala “Farma” sa TV Pink-a, Čupo Kalač, odlučio je da na najbolji mogući način proslavi svoj rođendan – na splavu Acapulco!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Čupo Kalač poznatiji kao Čegevara je pevač i internet senzacija. Snimio je duet sa Ekremom Jevrićem “Oprosti Igbala”, a njegove poznate pesme su  Facebook, Chegevara i druge.. Ovaj “Farmer”, veselio se u društvu svojih prijatelja i kolege Igora Starovića iz grupe Divlji kesten. Nakon što je diskvalifikovan u petom serijalu rijalitija “Farma”, Čupo nije tugovao, već je na najbolji mogući način odlučio da uživa na splavu Acapulco gde je provod i veselje neminovno!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Magla bend koji je svirao za goste na splavu, pored toga što je poznat po velikom broju svojih klupskih nastupa, izdvaja se i svojim jedinstvenim repertoarom, koji obuhvata veliki broj pesama, od domaće i strane pop i rok muzike, pa sve do novih narodnih hitova. Poseban akcenat stavlja se na odabir numera, koje se uvek prilagođavaju strukturi publike.

Ova ekipa na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom. Pored pesama domaće i svetske muzičke scene, Magla bend bavi se i autorskom muzikom, a poznati su i po svom hitu “Ja zauvek te volim”. Da ovaj bend pravi sjajnu atmosferu govori nam i poverenje koje su mu ukazale naše velike zvezde, poput Ane Bekute i Džeja Ramadanovskog, sa kojim bend uvek rado sarađuje. Veliko profesionalno iskustvo ovog sastava napravilo je izuzetno veče.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Zato ne propustite i naredno veče na splavu Acapulco, već dođite večeras da čujete Marka Žujovića i Ivanu Bojanović koji će napraviti haos. Subota 16. novembar rezervisana je za Aleksandra Petrovića i Katarinu Didanović. Svi znamo da se otvaraju mnogi novi “instant” klubovi, menjaju se imena svake godine, a samo jedan traje vec 15 godina - Acapulco! Ne propustite!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja na splavu Acapulco, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com