Novi Bitefartcafe, vesti

Da Lata Bend u četvrtak u Bitef-u.

Očekuje vas nesvakidašnja fuzija afro-brazilskog zvuka u kojoj ćete garntovano uživati. Po prvi put u Beogradu, u četvrtak 7. novembra, u Bitef-u će nastupiti londonska muzička senzacija poznata pod imenom Da Lata bend!

klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef

Da Lata Bend će nastupom u Beogradu označiti veliki povratak na scenu nakon deset godina i izvesti svetsku koncertnu premijeru novog albuma “Fabiola” koji je izašao 21. oktobra. Na čelu sa Britancima Kris Frenkom i Patrik Fordžem, Da Lata se vraća u žižu muzičkih dešavanja, ojačana fantastičnim muzičarima iz Brazila, SAD, Kanade, Britanije i Zelenortskih ostrva.

Iako se muzika Da Late u osnovi oslanja na fuziju afro- brazilskog zvuka, inspiraciju pronalaze upravo u vrevi Londona gde se različite kulture svakodnevno sudaraju i prepliću. U njihovoj muzici nailazimo na elemente roka, etna, psihodelije i daba, a sve je skladno upakovano u jednu kompaktnu celinu koja tera na ples.

Kroz dvadeset godina postojanja, Da Lata je sarađivala sa mnogim cenjenim muzičarima srodnih žanrova i nastupala na nekim od najvećih svetskih bina, kao što su: Roskillde, Coachella, Glastonbury Festival (official), North Sea Jazz, Womad i Central Park Summer Stage.

klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef

Ne propustite ovo jedinstveno uživanje, već rezervišite svoju kartu, po ceni od 1500 dinara, na vreme. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju ovog dešavanja, obavezno pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com