Kolumne

Go go igračice mnogi poistovećuju ili neretko mešaju sa ženama koje se bave igrom na malo drugačiji način. Vi ih možete videti u klubovima prestonice. Nekima se dopadaju te ne skidaju pogled sa njih, dok se neki užasavaju nad činjenicom da devojke oskudno obučene pokazuju svoje telo na taj način. Da li je njihov posao lak kako se čini?

gogoU klubovima širom sveta, ne možete biti go go igračica u koliko niste završili bar osnovni kurs plesa. Kod nas su kriterijumi malo drugačiji. Potražnja za ovim poslom je velika, a situacija u zemlji mnoge devojke, koje bi možda plesale u nekoj maloj sali iz zadovoljstva, navodi na to da igraju u klubovima za honorar.

gogo-1 Za početak, u koliko nešto radite jer morate, a ne iz zadovoljstva, mnogo će vam teže pasti. Jedna go go igračica je to objasnila ovako:

Brat i ja živimo sami u Beogradu, plaćamo stan, račune, školarinu i obzbeđujemo novac za hranu. Ja sam se 14 godina bavila plesom u svom rodnom gradu, međutim, kada sam došla u Beograd, shvatila sam da mi je ovaj posao odlična alternativa. Radim vikendom, ne oduzima mi mnogo vremena, a kada završim sa đuskanjem uzmem svoj honorar i idem kući. Ne ostajem dalje u provodu.

igracica-vrtoglavo

Ako je za verovati, to nije ni malo lako. Mnogi će postaviti pitanje zašto se go go igračice koje ovaj posao rade zbog novca ne odluče za neki drugi, nazvaćemo ga jednostavniji posao? Ima smisla, ali nema računice. Bar tako kažu pojedine devojke. Ako malo pogledate sliku iznad shvatićete da njihov posao nije lak kao što se čini. Za ovakvu"akrobaciju"  potrebna je fizička kondicija, ali i hrabrost. One su u vrtoglavim štiklama, nekoliko metara iznad mase.

gogog-3

Složićemo se da ovaj posao ne mogu raditi stidljive devojke. Ali i devojke slobodnijeg duha imaju svoje probleme. I njima često nije dan za đuskanje, ali, posao je posao. Ako ga časno obavljate, nema razloga za osećaj nelagodnosti, koji se često javlja zbog predrasuda. No, u svakom žitu ima kukolja. Ne samo u ovom poslu, već i na mnogim drugim radnim mestima.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com