Kolumne, Razno, vesti

Da li se zabavljate sa ''maminim sinom''?

Svi volimo svoje majke - to je potpuno prirodna stvar. Majka je svakom muškarcu prva ženska figura na koju će se ugledati, prva ženska osoba koju će obožavati i uvek će mu pružati utehu kada mu je potrebna. Sve u svemu postoji velika razlika između zdrave veze majke i sina i toga kad je neko jednostavno ''mamin sin''.

1. Dozvoljava joj da kontroliše njegove izbore. Postoji razlika kada pitate svoju majku za mišljenje i kada joj dozvolite da odlučuje umesto vas. Muškarci cene mišljenje svoje majke, dok neki jednostavno rade kako ona kaže.

2. Raskinuo je sa prethodnom devojkom jer nije bila po volji njegove majke. Ukoliko je ovo istina, onda je to definitivno ''mamin sin''. Muškarac koliko god da voli svoju majku, sam će odlučiti sa kim želi da bude.

3. Dozvoljava svojoj majci da vas kontroliše. Njegova majka vam daje ''korisne savete'' kako da se obučete, kako da namestite svoju frizuru, vezano za posao... U svemu tome on klima glavom i govori: ''Da, mama to je baš dobar savet.''

4. Zove mamu da mu reši problem. Imao je loš dan na poslu, sa šefom ili kolegama. I odmah je otišao do mame da joj to i ispriča i traži savet od nje da mu reši problem.

 

beogradnocu.com