Beograd, vesti

Ukoliko ste imali prilike da gledate film ''Bornov identitet'', delimično ste se saživeli sa glavnim junakom koji pokušava da otkrije svoj identitet nakon gubitka pamćenja. Uz pomoć ekipe iz SOBBA escape room-a imate prilike da to i doživite.

bgnocu-28

Tvorci ove sobe koja se zove ''Identification'' su Anja i Ksenija, dve Ruskinje koje godinama već žive i rade u Srbiji. Kažu da su se trudile da soba bude što autentičnija, kao i da igrači dožive sobu na pravi način, što i njihov slogan govori - '' Izborio sam se sa SOBBOM!''

bgnocu-30

Soba je puna detalja koji su neizostavan deo tajnog agenta: pištolj, lupa, lažni pasoši, mape, i još ponešto (ali nećemo baš sve da vam otkrijemo). Ova soba je definitvno pravi izazov za ljubitelje akcionog trilera sa znatiželjnim duhom.

bgnocu-12

Zaplet igre je da je agent tajne službe je uhvaćen i nalazi se u Kineskom zatvoru. Njegovi saradnici odlaze u njegov stan da bi pronašli njegove pravo ime koje treba da saopšte u obaveštajni centar. Imaju samo 60 min da izbegnu međunarodni konflikt i da spasu svog agenta!

bgnocu-16

Ekipa portala je imala prilike da igra sobu ''Identification'' i tokom igre smo se zaista osećali kao zbunjeni tajni agenti koji čine sve da bi otkrili pravi identitet svog kolege i spasili ga. Bilo je napeto, dok sve vreme osećate fantastično uzbuđenje jer ste heroj u svom filmu! Trenutak kada uđete u sobu kreće potera!

bgnocu

Escape room ''Identification'' je predviđena za dve do pet osoba i odlična je za stvaranje timskog duha i upoznavanje skrivenih moždanih kapaciteta. Budite junak u sopstvenom filmu! Okupite prijatelje i pokrenite igru!

SOBBA se nalazi u ulici Makedonska 5, I sprat (prolaz u stambenu zgradu pored ulaza u Staklenac), a više informacija možete dobiti na ovom linku sobba.rs.

bgnocu-5

 

beogradnocu.com