Najave, vesti

Da li ste spremni za JUNFEST?

Na porodičnom festivalu JUNFEST koji će biti održan od petka, 13. juna do, nedelje, 22. juna na Ušću u Beogradu, održaće se najviše koncerata i nastupa pop i folk muzike za sve posetioce. Spremite se za skoro 10 dana vrhunskog uživanja!

Pored Željka Joksimovića koji će, posle 7 godina održati koncert u Beogradu i tako otvoriti festival, svoje učešće su potvrdili i mnogi drugi poznati pevači. Pored najbolje lokacije na čak 8000 kvadratnih metara, Beograđani i svi gosti Beograda će imati prilike da uživaju i u raznovrsnoj promociji domaće gastronomije koju će prezentovati neke od najpoznatijih domaćih kafana, a nalaziće se u specijalnoj "ulici kafana"

Pored ulice kafana, ljubitelji klabinga će moći da posete i ulicu klubova sa poznatim DJ–evima, koja će biti natkrivena kao i celokupan prostor od 8000 kvadratnih metara, što će se takođe dogoditi prvi put. Osim natkrivanja prostora organizatori JUNFEST su najavili i pokrivanje tla što će sve posetioce u potpunosti lišiti prašine koja je neizbežna na velikim festivalima.

Koncerte, pored do sada najavljenih izvodjača će održati i legende narodne muzike Šaban Šaulić, Ana Bekuta i trenutno najtraženije Zvezde Granda – Rada Manojlović i Darko Lazić. Zatim Seka Aleksić, Željko Samardžić, Toni Cetinski, razni bendovi i mnogi drugi. Očekujte neočekivano!

 

beogradnocu.com