Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Ukoliko ste ovog vikenda namerili da plesom istrošite kalorije, nećete se razočarati muzičkim izborom letnjeg kluba Bitefartcafe, bilo da izlazite u petak ili u subotu.

klub SummerStage Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

Betty BooM će započeti dvodnevnu žurku i još jednom potvrditi svoju reputaciju naj benda kada je izbor repertoara u pitanju ali i kvalitet svirke. Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira, samo su deo njihovog programa. Ono što je sigurno – pevaćete sa njima u glas.

Devojke i dečaci, sa svojim instrumentalnim igračkama, drugačije poznati kao Girls, Boys and Toys, razmrdaće vas uz strane i po koji domaći hit, urnebesno vesele koreografije i raspoložena i nasmejana lica! Kada je njihova svirka u pitanju, neizostavno je da umorite stopala.

klub SummerStage Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Summer Stage BitefArtCafe

Fotografisano u Klub Summer Stage BitefArtCafe

beogradnocu.com