Freestyler, Najave, vesti

Da li ste spremni?

Da li ste spremni za najbolji hip-hop i R'n'B u gradu? Da li ste spremni za žurke o kojima priča ceo grad i koje ćete pamtiti nakon samo jednog dolaska? Da li ste spremni za Freestyler?

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Večeras ćemo da Buzz-ujemo. Odnosno, večeras, 28. maja, sledi vam Buzzin' night uz Bad Brothers-e Dj Ike i Dj Prema koji će nafilovati atmosferu u kojoj nećete znati šta vas je snašlo. Proradiće vam adrenalin vrhunskog provoda i uvek ćete želeti još! Biće i toga, veće narednih dana tokom cele naedelje na splavu Freestyler!  Četvrtak je dan za 1 na 1 - "Every drink you have will guess the rest, a u petak, 30. maja, za Dj pult nam dolaze gosti iz regiona i inostranstva. Nećemo vam otkrivati više, i šta vas čeka za vikend, već dođite večeras i započnite jednu svežu letnju sezonu na pravi način - na Freestyler-u!

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Ne propustite ovo fenomenalno i neponovljivo dešavanje! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog vrhunskog provoda, pogledajte našu galeriju fotografija.

beogradnocu.com