Krčmarica, Najave, vesti

Da li ste upoznali našu Krčmaricu?

Ukoliko još uvek nista odlučili gde biste mogli da se provodite u narednom periodu, beogradnocu.com je tu da vas uputi samo na najbolje. Za sve ljubitelje pravog kafanskog i meraklijskog uživanja iz ponude izdvajamo kafanu Krčmarica.

Kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

U petak 11. aprila, u kafani Krčmarica očekuje vas fantastična noć uz Bend Za Vašu Dušu i Vladimira Grujića. Samo dan kasnije, u subotu na istom mestu nastupiće Mamurluk Bend i kao i uvek napraviti spektakl za pamćenje. Budite i vi deo jedinstvene prestoničke atmosfere. Pored toga, tu su i promocije koje će vas oduševiti. Svakog dana Smirnoff i četiri Guarane dostupne su vam po ceni od 4600 dinara, a po istoj ceni dostupna vam je i flaša Johnnie Walker-a i četiri Guarane.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com