Kolumne, Shake 'n' Shake, vesti

Da li su zgodne i provokativne devojke dobre domaćice.

Neko bi na ovo rekao "Pa slušaj, baš me briga da li ova sex bomba ume da zamesi pitu, kad brutano dobro izgleda", dok bi drugi i te kako primetili dobar izgled i umesto da ga pohvale, osuli bi paljbu, uz salvu komentara kako ta i ta polu razgolićena riba ne ume da isprži jaje! Koga to uopšte briga!

Stručnjaci kažu da veliki broj muškaraca kada vidi skockanu, negovanu, provokativno obučenu devojku, automatski pomisli da ona ništa drugo osim što se po ceo dan kinđuri ne ume da radi! Međutim da li je to baš tako?! Ekipa stručnjaka iz Filadelfije sprovela je istraživanje u kojem je učestovalo deset devojaka, 5 koje su tip-top skockane non-stop i pet koje se baš i ne dodeturuju, ne češljaju i generalno ne vode mnogo računa o svom izgledu. U toku trodnevnog istraživanja devojke su se oprobale u različitim kućnim poslovima, koji obuhvataju sve od metle do kutlače i rezultati su bili sledeći.

Ove nazovi neuredne, koje se busaju da su perfekt domaćice mnogo toga nisu znale da urade, dok se većina skockanih devojaka sasvim lepo snašla i u ribanju i u kuvanju i u ovom istraživanju one su odnele pobedu. Tako da dragi naši muškarci, muškarčine i svi ostali koji potpadate pod ovu kategoriju ne izvodite glupe zaključke na osnovu nečijeg fizičkog izgleda ili narodski rečeno "Prvo skoči, pa reci hop!".

 

beogradnocu.com