Kolumne

Sigurno znate za onu staru izreku koja glasi: "Ako si popio, nisi popio mozak". No, kada izađemo u provod dešava se da na tu izreku zaboravimo. Popije se koja čašica više. Svima se to dešava. Ipak, postoje stvari koje bi, ma koliko pripiti bili, trebalo da izbegavate. Ovo se naročito odnosi na devojke. Muškarcima se neke stvari lakše praštaju.

jezik

Pokazivanje jezika može biti interesantno u koliko ste u spavaćoj sobi. Međutim, potrudite se da to ne radite u klubu, naročito ako ste žena. Devojka na slici je svoj jezik pokazala samo našem fotoreporteru. Ali mnoge devojke to rade tokom čitave večeri. Po tome je, primera radi, prepoznatljiv Miroslav Ilić i to iz manje - više, opravdanih razloga. Pogledajte neki njegov snimak, pa procenite da li vam je to simpatično.

separe-dukic-1 Izbegavajte pentranje po separeu. Iako Zorica Dukić ima savršene noge koje je ovo prilikom istakla, ne preporučujemo devojkama da svoje atribute izlažu po stolovima kluba ili kafane. Nekada je dovoljno da zanosno đuskate i bićete primećeni. Nema potrebe da se vaša stopala nađu tik uz kiblu pića koje pijete. Ako ništa drugo, nije higijenski.

naocari

U koliko nisu deo vašeg kostima, nemojte u zatvorenom prostoru, naročito noću, nositi naočari za sunce. Devojkama na slici odlično stoje, međutim, one su u ovom slučaju bile deo stajlinga za nastup. U koliko niste došli u klub da pevate, nošenje naočara vam ne preporučujemo. To još jedino radi Mile Kitić, i pojedine pevačice kada im pukne kapilar. Istaknite svoje oči, a tokom dana prikažite kako vam dobro stoji najnoviji model naočara koji ste nedavno kupili.

I da se vratimo na sliku sa početka teksta. Nemojte piti iz flaše. Potrudite se da uvek nađete adekvatnu čašu koju ćete držati ženstveno. To ume da izgleda daleko zavodljivije. Elem, mi smo naveli bezazlenije primere, u ekstreme nismo želeli da ulazimo. Njih pogledajte u video snimku. Zato pamet u glavu. Nemojte da vas posle subotnje večeri boli ista. No, opet napominjemo, cenimo svačije odluke i izbore. Svako je kovač svoje sreće i....

Napominjemo da slike koje prate tekst služe isključivo kao ilustracija istog, bez namere da bilo koga uvredimo i omalovažimo.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com