River, vesti

Dado Polumenta napravio šou na splavu River

Popularni crnogorski pevač Dado Polumenta nastupio je u sredu na splavu River. Njegov nastup pratilo je mnogo veselih ljudi, a među njima je bila i glumica Marija Karan. Za vreme boravka u Beogradu Marija je došla da se provede na splavu River, mestu na kome je u sredu bio najbolji provod u gradu. Lepa glumica je došla na splav i uživala u provodu koji joj očigledno veoma nedostaje u Americi.

Dado Polumenta je oduševio sve prisutne i svojom energijom podigao na noge svakog gosta splava River. Iako se nedavno razveo, čini se da je Dado veseliji nego ikada. Đuskao je i pevao na sceni onako kako to samo on zna. Mamio je osmehe i aplauze uživajući u atmosferi.

River

Slikano na Splav River

Dado ovih dana mnogo radi na svom novom albumu koji bi trebalo da se pojavi u septembru. Tokom leta Dado planira da objavi dva singla koji će, verujemo, veoma brzo postati hitovi u svim diskotekama u kojima se čuje domaća muzika. U estradnim krugovima se šuška da Dado priprema duet sa Vesnom Zmijanac koja bi ovih dana trebalo da ušeta u njegov privatan studio.U jednom intervjuu Dado je rekao kako je jako srećan jer sada u svom ličnom studiju može da snima kad god poželi. Veoma je posvećen poslu i kako kaže, uživa u stvaranju novih pesama koje će iznenaditi njegove fanove.

river

Slikano na Splav River

Splav River ne prestaje da iznenađuje svoje goste, pa vas tako već ove srede očekuje nova zvezda večeri. Do tada možete da uživate u već ustaljenom ponedeljku koji gosti Rivera naprosto obožavaju, kada goste zabavlja Željko Šašić.

Pogledajte u galeriji slika koju je napravio sajt beogradnocu.com kako je bilo u sredu na nastupu Dada Polumente, ali i njegovog strica koji je protekle nedelje napravio još jedno veče o kome će ljubitelji ove vrste muzike dugo pričati.

Rezervacije za sve dane na splavu River možete izvršiti na dva načina. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

beogradnocu.com