vesti

Dajte gas do daske.

Kafana Mala Moja je odlična kafana u koju možete otići sa svojim prijateljima i pronaći idealnu atmosferu. Već od sutra veče kada za vas u jednoj od najlepših kafana u Beogradu nastupa Petar Mitić. Petar Mitić je umetnik raskošnog glasa, koji je veoma omiljen i tražen u različitim ugostiteljskim objektima.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Ovaj mladi umetnik takmičio se i u Zvezdama Granda i pokazao da poznaje veliki broj pesama i da odlično vlada baš onim koje su najteže za izvođenje. Jedan od njegovih singlova koji je doživeo veliku popularnost je ''Gas do daske''. U kafani Mala Moja Petar Mitić će se potruditi da se osećate kao akteri neke vrhusnke zabave koje ćete se rado sećati.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja je veoma popularna među poklonicima kafanskog života, ona je omiljena destinacija svima koji su željni dobre zabave i dobre pesme. U petak u kafani Mala Moja nastupaju Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović. Mirjana Milosavljević je takođe iz Grandovih redova i u kafani Mala Moja uspeva da osvoji publiku čim pusti glas, nije retka situacija da mnogi gosti subotom dolaze u ovu kafanu baš da bi videli i čuli ovu sjajnu mladu umetnicu. Aleksandar Živanović se takođe okušao u Grandovom muzičkom takmičenju, ali je veoma brzo ispao, ovaj mladi umetnik je popularnost stekao vrlo brzo nakon izlaska iz tog takmičenja i sada se može reći da uživa pažnju velikog broja fanova. Neke od njegovih najpoznatijih pesama su ''Ne izazivaj rat'' i ''Neko hoće noćas da te čuje''.

kafana Mala Moja

 Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja ne bi bila to što jeste da u njoj subotom ne nastupa najbolji Mala Moja Bend koji uvek pravi sjajnu atmosferu. Svaka subota u kafani Mala Moja je subota za pamćenje i sve veći broj ljudi se opredeljuju za odlazak u ovu kafanu baš subotom jer Mala Moja Bend poznaje prave kafanske vrednosti i pravi baš takvu zabavu pravu, pravcatu kafansku.

Kafana Mala Moja je mesto na koje će vas vaša čula sama odvesti, reč je o provodima koje naprosto morate probati. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naši fotoreporteri su redovni gosti kafane Mala Moja iz naše galerije fotografija saznaćete šta je najviše okupiralo njihovu pažnju.

 

beogradnocu.com