Dragstor Play, vesti

I dalje ga žele u klubu Dragstor Play.

Fotografi portala beogradnocu.com sinoć su u klubu Dragstor Play svojim objektivima “uhvatili” šarmantnog Grua. U svom “i dalje me žele“ stilu, provodio se zaista fantastično, u fenomenalnoj atmosferi najatraktivnijeg prestoničkog kluba Dragstor Play, na veoma traženoj subotnjoj Dragstor večeri.

klub Dragstor Play

Fotografisano  u Klub Dragstor Play

Harizmatični Gru definitivno je bio atrakcija večeri, a ženski deo publike bio je oduševljen njegovim prisustvom. Sa svojim prijateljima provodio se do ranih jutarnjih časova, i nije skrivao oduševljenje klubom Dragstor Play, kao ni samom koncepcijom večeri.

Klub Dragstor Play sinoć je bio sinonim najboljeg prestoničkog provoda, o kome svedoče i fotografije u našoj galeriji, koje prenose samo delić vrele atmosfere. Eksplozija vrhunske energije očekuje vas i u narednom periodu, naravno ukoliko klub Dragstor Play bude vaš izbor.

klub Dragstor Play

Fotografisano  u Klub Dragstor Play

Proverite zašto je klub Dragstor Play omiljeno mesto poznatih. Naredna dešavanja koja vas očekuju u ovom klubu, odnosno na ovom splavu, su Lets Be Weird Together žurka u petak 31. januara, kao i Dragstor Veče u subotu 1. februara. Ovi događaji prava su prilika da se provedete kao prava zvezda.

Dragstor Play inače predstavlja zimski Lounge Bar i klub i nalazi se u unutrašnjem zatvorenom delu letnjeg Splava Play. Iako novootvoreno, mesto je već poznato po vrhunskoj atmosferi i kvalitetnim haus setovima gradskih di-džejeva, kao i po velikom broju poznatih ličnosti koje se na ovom izuzetnom mestu provode iz nedelje u nedelju.

klub Dragstor Play

Fotografisano  u Klub Dragstor Play

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u klubu Dragstor Play rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji klupski provod u gradu! U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com