Molokini, vesti

Damir Čičić i gosti u klubu Molokini.

Atraktivni mladi pevač Damir Čičić, održaće nastup u popularnom prestoničkom klubu Molokini u petak 8. novembra. Pored Damira spektakularnoj atmosferi će doprineti i specijalni gosti, kojima ćete garantovano biti oduševljeni.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Damir Čičić poznat po svojoj numeri „Pogrešne su oči“, za koje je snimio i video izdanje, definitivno će napraviti fenomenalnu atmosferu u klubu Molokini. Njegovi dosadašnji nastupi bili su izuzetno posećeni, a publika oduševljena njegovom energijom i šarmom. Budite deo jedinstvenog provoda i ne propustite uživanje uz mladu zvezdu, za koju će se tek čuti! Očekuje vas provod do ranih jutarnjih časova, uz veliki broj devojaka u publici.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

I nakon nastupa Damira Čičića dobar provod u klubu Molokini se nastavlja. U subotu vas na ovom izvanrednom mestu za izlaske očekuju Boban Radosavljević i Ana Živković, koji garantuju neponovljiv provod.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u klubu Molokini provoditi sa vama . Šta su zabeležili proteklih nedelja u ovom klubu možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da ne propustite ovaj petak sa Damirom Čičićem.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u klubu Molokini, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com