Lasta, vesti

Dancing on the river na splavu Lasta.

I ovog petka 16. avgusta na novootvorenom splavu Lasta, prvom sa beogradske strane Save, očekuje vas najbolji house u gradu – veče pod nazivom Dancing on the river, na kome će za Dj pultom biti fantastični Groovyman, Dooshan and Ales.

Još jedna u nizu fenomenalnih žurki na vodi u prijatnom ambijentu “beogradske Ibice”, Dancing on the river, ima zakazan start za 23 h, a trajaće dok god traje vaš nezaboravan provod. Jako pozitivna energija, sjajna ekipa i vrhunska muzika karakteristike su večerašnjeg provoda na splavu Lasta.

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Za sve ljubitelje house melodija ovo je apsolutni imperativ! Ovakva vrsta muzike, u kombinaciji sa visokim kvalitetom, kako Dj-eva, tako i usluge, može se naći samo ovde! Uostalom, da biste videli kako su protekle dosadašnje žurke ovakvog tipa na splavu Lasta, posetite našu galeriju fotografija.

Nakon večerašnjeg house-a, i u narednom periodu vas na splavu Lasta očekuje izvanredan provod. Uz kvalitetne house zvuke možete uživati i u subotu 17. avgusta, na žurci "Stars in your eyes" kada je vaše uživanje povereno fenomenalnim Dj-evima. Nedelja na splavu Lasta je rezervisana za Matinée koji kreće od 18 h.Koji god dan da odaberete, u odnosu na muziku koju preferirate, nećete pogrešiti!

Lasta

Fotografisano na Splav Lasta

Rezervacije za večerašnju žurku na splavu Lasta možete izvršiti vrlo jednostavno, i to upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za ostala dešavanja na ovom popularnom prestoničkom mestu.

 

beogradnocu.com