Najave, Stara Pesma, vesti

U spektakularnoj kafani Stara Pesma organizuju se "Dani piva"! Konačno i ovih dana, Beograd dobija mesto koje će potpuno biti posvećeno raznim vrstama piva u svetu i ispijanju ovog popularnog pića. Od večeras, 14. oktobra, pa sve do 28. oktobra, pored dobre muzike  i vrhunskog provoda na kakav ste navikli u Staroj Pesmi, gosti ove sjajne kafane moći će da  uživaju i u pivima iz različitih krajeva sveta.

stara pesma (2)

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Takođe saznaćete mnoge zanimljive stvari o ovom "zlatnom" piću/hrani. Jer, u kafanu se mora ići sa predznajem. Zabavljaće vas Sloba Vasić i Kristina Kuzmanovska, a ono što je sigurno, očekuje vas do sada neviđeni spektakl o kome će se dugo pričati! Pored piva, sjajne muzike i druženja, očekuju vas razna takmičenja i nagrade. Pripremite se na vrhunski boemski provod uz najveće hitove narodne muzike! Najbolja muzička ekipa i izvanredan ambijent čekaju na vas!

stara pesma (3)

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ne propustite ova dešavanja i vidimo se u Pesmi. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com